Behandelingen

BEHANDELINGEN

Diverse verf en andere haarbehandelingen

Toe aan een nieuwe look met bijpassende haarkleuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres

DIVERSE KNIPBEHANDELINGEN DOOR ONZE TOP STYLISTEN

Een salon voor hem en haar, de nieuwste haartrends leveren wij met topkwaliteit.

Haarstijlen voor hem & haar.


De mode veranderd snel, de één wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit.


GOLDWELL


KERATINE BEHANDELING

Stijl en verzorgd haar

Sinds kort in onze salons, de keratine behandeling. Stijl en verzorgd haar, een lange tijd gestijld haar zonder dat u er met een stijltang nog over heen moet


Bent u het zat om elke ochtend te stijlen? Dan is deze behandeling ideaal voor u, bezoek onze salons voor meer info.


SMARTPULS


SMARTTIGHT CAVITATIE BEHANDELING

Een strakke en elastische huid doormiddel van geluidsgolven

Een doorbraak op het gebied van afvallen, verstevigen, definitieve ontharing en huidverjonging met direct meetbaar resultaat zonder pijn!


De SmartTIGHT Cavitatie is voor afvallen en verstevigen van uw lichaamsdelen zoals, boven en onderbuik, binnen en buitenkant dijen, armen, knieën, kuiten, zadeltassen, lovehandles, billen en de rug. De resultaten van deze behandelingen zijn echt fantastisch!

SMARTPULS


IPL LASER BEHANDELING

Pijnloos ontharen

De behandelmethode van de SmartPULS zorgt voor, duurzame en definitieve ontharing, huidverjonging, rimpelreductie, acne, littekens, couperose en striaes.

Pijnloos ontharen is nog nooit zo makkelijk geweest!


Meer info hier over bel gerust naar één van onze salons om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek


GEZICHT EN SCHOONHEIDS BEHANDELINGEN

Met schoonheidsproducten van de merken Extenso, Dalton en Hemani Argan Oil from Lebanon

Onze Beauty Salon is een schoonheids- en massagesalon waarin schoonheid, ontspanning en rust centraal staan.


Wij werken met het hoogkwalitatieve merk Extenso Skincare.


Wij bieden alle gezichtsbehandelingen, aanvullende behandelingen, losse behandelingen, ontharing, massagebehandelingen (gezicht, decolleté en nek)

en Hotstone massage.


Haarstijlen voor hem & haar

De mode veranderd snel, de een wil kort de ander wil lang. Dat vraagt veel creativiteit.


Uitdaging

Wij gaan de uitdaging aan, om uzelf te laten blijven en toch trendy door het leven te gaan. Tenslotte heeft ieder zijn eigen stijl.


Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk verder op onze website of bezoek één van onze salons in  Hengelo (Straatsburg 58) of Delden (kortestraat 29). Ons vakkundig en enthousiaste team heet u van harte welkom in onze salons.


Haarstijlen voor de vrouw

Wist u dat uw gezichtsvorm bepalend is voor uw kapsel? Hieronder een aantal voorbeelden waar wij u graag advies over geven.


Ovaal gezicht

Hebt u een ovaal gezicht? Dan kunt u bijna ieder kapsel hebben. Uw gezicht is bij de kaken smaller dan bij de jukbeenderen. Bij voorkeur neemt u een kapsel met verschillende laagjes.


Rond gezicht

Bij een rond gezicht hoort een ronde kin en oogt uw gezicht wat voller. Neem een kapsel dat net over uw oren valt, zodat uw gezicht niet té rond lijkt. Wilt u een pony? Houdt deze dan lang en schuin.


Vierkant

Een vierkant gezicht betekent een sterke kaaklijn met een bijna vierkante haarlijn. Probeer eens een kort kapsel dat net onder uw kaken valt.


Hartvormig

Bij een hartvormig gezicht is uw voorhoofd breed en de kin smal en verfijnd. Laat uw haar niet korter knippen dan kinlengte en ga eventueel voor een rommelige pony.


Haarstijlen voor de man

Hoe bent u uzelf en toch trendy?


Stoer

Volgens ons is het een must dat uw haar ook daadwerkelijk mannelijk en stoer gedragen wordt. Dat kan op verschillende manieren. Het is belangrijk dat niet het hele kapsel overal even lang is. Daarmee creëer je namelijk een heel lief rond effect. En dat is natuurlijk niet echt stoer.


Lengtes

Daarom is het een goed plan om wat lange en korte haren door elkaar heen te laten knippen. Dan hoeft u niet eens wat van de lengte af te laten halen. Door verschillende lengtes krijgt het haar meer volume. U kunt het wat meer punky stylen.


Kleuren

Het is natuurlijk ook een idee om uw haar eens te laten kleuren. Bij donker haar bijvoorbeeld, is het mooi om er een wat lichtere kleur doorheen te doen. Zo lijkt het net alsof het door de zon wat is opgelicht.

© Copyright. All Rights Reserved.